WordPress Helpdesk

Onze WordPress Helpdesk

Heeft u een probleem met WordPress?

Een probleem met WordPress waar u niet uitkomt? Maak gebruik van onze WordPress Helpdesk.

Voor slechts € 45,- ex btw (1 uur) bekijkt een van onze WordPress specialisten uw probleem. Kost het ons meer tijd om uw probleem op te lossen? Dan krijgt u van te voren de tijdsinschatting te horen. Voor elk vervolguur rekenen we € 25,- ex btw.

Wordpress helpdesk voor al je problemen met wordpress
WordPress helpdesk voor al je problemen met WordPress

WordPress problemen die we oplossen

WP Template probleem

Problemen met een WordPress template? Werkt uw site niet goed meer na een template update? Of zijn er design aanpassingen gewenst? We kunnen u helpen.

WP Plugin probleem

Werkt uw site niet meer correct na een update van een plugin? Onze WordPress specialist lost het graag voor u op.

WP Mail probleem

Werkt het verzenden van email niet (meer) vanuit uw WordPress site? Dit is helaas een vaak voorkomend probleem. Onze WordPress specialisten kunnen u helpen.

WP White Screen probleem

Het helaas beruchte WordPress “White screen of Death”. U ziet alleen nog een witte pagina en de complete website lijkt weg. Vaak is een update van een plugin of template de oorzaak. Onze WordPress specialist lost het op voor u.

WP mixed SSL probleem

Een veelvoorkomend probleem, uw browser geeft aan dat uw website onveilig is. Vaak wordt dit veroorzaakt door een deel van de content, vaak een afbeelding, die niet over SSL wordt getoond, het zogenaamde “mix SSL content” probleem.

WP admin wachtwoord kwijt

Meestal is een reset wachtwoord aanvragen de oplossing. Echter als het verzenden van mail niet (meer) werkt voor uw WordPress site dan komt u niet meer in uw WordPress site. Geen paniek, onze WordPress specialisten zijn in de meeste gevallen in staat uw wachtwoord te herstellen zodat u weer in uw WordPress website kunt.

WP site is gehackt

Uw WordPress site is gehackt, wat nu? Onze WordPress specialisten helpen graag uw WordPress site weer online te krijgen. Tevens geven zij advies hoe de beveiliging van uw WordPress website kan worden verbeterd.

WP laadt langzaam

Laadt uw WordPress site langzaam? Wist u dat dit tevens invloed heeft op de Pageranking van Google en uw website daardoor moeilijker wordt gevonden? Onze WordPress specialisten optimaliseren graag de laadsnelheid van uw website.

Hoe werkt het helpdesk proces

1

Stuur via onderstaand formulier uw naam, mailadres, telefoonnummer, website URL en een korte probleemomschrijving door.

2

Tijdens werkdagen nemen we binnen 4 uur contact met u op. Indien nodig vragen we admin toegang tot uw website en de ftp gegevens van uw website

3

We maken een account aan voor u in ons WordPress helpdesk systeem, daarna zetten we het probleem door naar een van onze WordPress specialisten. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang.

4

Binnen 1 werkdag, vaak op dezelfde dag hoort u af we het probleem hebben kunnen oplossen of hoeveel tijd het gaat kosten.  Voor elk vervolguur rekenen we   € 29 ex btw.

5

We installeren de oplossing, en testen deze voor u. Alles naar tevredenheid? Dan ontvangt u van ons via de mail een factuur met Ideal betaallink.

Werkdag 1
Werkdag 2

Vul het helpdesk formulier in

Vul hiernaast uw WordPress probleem in en laat uw gegevens achter. Indien nodig kunt u tevens enkele screenshots van het probleem meesturen. Binnen 4 uur op werkdagen nemen we contact met u op.

Onverslaanbaar
op prijs
& kwaliteit

Informatus IT werkt met een mix aan Nederlandse specialisten en specialisten uit India. Daardoor kunnen we onze prijzen laag houden,
zonder concessies te doen aan kwaliteit en snelheid.