Bouw een topteam van externe ontwikkelaars om elke uitdaging aan te gaan

Vergroot moeiteloos je ontwikkelcapaciteit.

Extra capaciteit nodig? Kijk niet verder dan onze uitgebreide outstaffing-services bij Informatus. Met ons ervaren team kun je flexibel opschalen wanneer dat nodig is. Neem de touwtjes in handen van je projecten en breid je ontwikkel capaciteit moeiteloos uit met Informatus aan je zijde

Waarom zou je voor Informatus kiezen om je externe team te creëren?

Bij Informatus ligt onze primaire focus op het vinden van de meest geschikte softwareontwikkelaars voor jouw specifieke softwarebehoeften. Met Informatus kun je een specifiek selectieproces verwachten dat jouw projectvereisten matcht met het juiste talent.

Kies voor Informatus om je externe team te creëren en profiteer van de voordelen van toegang tot top talent, gestroomlijnde samenwerking, flexibiliteit en toegewijde ondersteuning, wat uiteindelijk het succes van je projecten bevordert.

✔ Bekwame en ervaren professionals: Informatus biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van zeer bekwame en ervaren professionals, zodat je het beste talent voor jouw externe team kunt selecteren.
✔  Uitstekende communicatie: We geven prioriteit aan duidelijke communicatiekanalen, robuuste projectmanagementframeworks en efficiënte workflows om ervoor te zorgen dat jouw team samenwerkt, ongeacht de fysieke locatie.
✔ Kostenbesparende oplossingen: Door de noodzaak van fysieke infrastructuur en gerelateerde kosten te elimineren, kun je je budget optimaliseren en kostenefficiëntie behalen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Door te werken met een eigen team in India bespaar je vaak 60% op inhuurkosten
✔ 24*7 ondersteuning: We bieden toegewijde ondersteuning gedurende het gehele proces van het opbouwen en beheren van jouw externe team.

Remote Team Management: Hoe het werkt:

Remote team developers inhuren

Dagelijkse communictie & updates

Bij Informatus vinden we het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt, zodat samenwerkingen in outstaffing-projecten succesvol zijn.

We besteden veel aandacht aan het trainen van onze externe ontwikkelaars in interne communicatie, zakelijk Engels en samenwerkingstools.

Met Informatus kun je rekenen op betere communicatie die eventuele kloven door extern werk overbrugt, waardoor je projecten succesvol verlopen.

Volledige Vrijheid:

Onze externe softwareontwikkelaars zijn echte pro’s die bekend staan om hun zelfstandigheid en efficiëntie bij het afronden van taken.

Bij Informatus krijg je niet alleen experts met de juiste vaardigheden, maar ook mensen die floreren in een omgeving waarin zelfstandigheid en productiviteit worden aangemoedigd.

Remote developer inhuren uit India
Bespaar tot 60% op inhuurkosten

De Prijs van het Externe Ontwikkelingsteam: Kwaliteit Ontmoet Betaalbaarheid

Bij Informatus wordt de prijs van ons externe ontwikkelingsteam bepaald door verschillende factoren, waaronder de doorlooptijd, de complexiteit van jouw projectvereisten en de specifieke vaardigheden die nodig zijn van onze ervaren externe ontwikkelaars.

Met Informatus kun je erop vertrouwen dat je topdienstverlening krijgt van onze bekwame externe ontwikkelaars tegen een concurrerende prijs, wat zorgt voor de meeste waarde voor je investering.

Vaak realiseren we t.o.v. nederlandse inhuur tot 60% besparing op inhuurkosten zonder in te boeten op kwaliteit.

Het inhuurproces

De ideale skill set bepalen:

Developer India inhuren

Bij Informatus gaan we op zoek naar de ideale developer door goed te kijken naar wat jouw project nodig heeft en naar de specifieke eisen van de sector.

We zorgen ervoor dat we het juiste talent vinden dat perfect past bij de behoeften van jouw project.

De project details bespreken:

Developer inhuren uit India

We starten het project door een gesprek te hebben met onze accountmanagers.

We bieden de nodige begeleiding en ondersteuning gedurende de hele projectreis.

Introductie remote team:

Remote development team India

Maak je klaar om ons toegewijde team van remote  ontwikkelaars virtueel te ontmoeten!

Samen zullen we de gewenste werkmethoden bespreken en afstemmen, zodat iedereen op dezelfde golflengte zit en klaar is om uitstekende resultaten te leveren.

Dagelijkse voortgang updates:

Developers India dagstarts

Bij Informatus begrijpen onze toegewijde ontwikkelaars hoe belangrijk het is om verbonden te blijven en regelmatige updates te bieden. Dat doen we met dagstarts.

Met onze focus op effectieve communicatie blijf je altijd op de hoogte van de dagelijkse voortgang van je project.

“Ok laten we de mogelijkheden bekijken. Huur een remote specialist in.”