Jaar ervaring in software development
0 +
Jaar ervaring in Offshore development
0 +
Developers
0 +

De toekomst tegemoet met betaalbare softwareoplossingen


Bij Informatus zijn we helemaal thuis in het leveren van softwareoplossingen die niet alleen vooruitstrevend zijn, maar ook vriendelijk voor je portemonnee.

Ons team van experts is erop gebrand om altijd een stapje voor te zijn, met de nieuwste technologieën en de beste methoden uit de industrie. Zo ontwikkelen we innovatieve software die perfect past bij jouw bedrijfsbehoeften.

We focussen op efficiëntie en betaalbaarheid, zodat onze oplossingen niet alleen je bedrijf een boost geven, maar ook een uitstekende waarde bieden voor je investering. Ontdek zelf de kracht van onze toekomstgerichte en betaalbare software, met Informatus als jouw betrouwbare technologiepartner.

inhuur offshore developers

Ons Proces:
Naadloze samenwerking

 

Vanaf het eerste gesprek en het verzamelen van de vereisten tot aan de ontwikkeling, het testen en de implementatie, geven we prioriteit aan open communicatie en regelmatige feedback.

Inhuren offshore developers uit India

Beste werkplek:
Het stimuleren van een positieve werkomgeving

 

Wij bevorderen een cultuur van samenwerking, continu leren en persoonlijke groei, zodat ons team klaar is om de verwachtingen te overtreffen.

inhuur offshore developers

Onze Belofte:
Uitmuntendheid en Klanttevredenheid

 

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en het overtreffen van verwachtingen, streven we ernaar om langdurige partnerschappen op te bouwen op basis van vertrouwen en wederzijds succes.

Inhuren offshore developers uit India

Agile approach:
Agile en Flexibiliteit

 

Wij omarmen een agile aanpak in onze ontwikkeling, waardoor we flexibiliteit en aanpasbaarheid in onze projecten mogelijk maken. Onze agile werkwijze zorgt voor transparantie, efficiëntie en snelle respons op veranderende marktbehoeften.

Leadership Team

– Jeroen Jacobs –

Oprichter

Jeroen Jacobs is een visionaire technocraat, zakelijk leider en de oprichter van Informatus. Jeroen heeft meer dan 20 jaar hands-on ervaring in IT.

Hij is ver vooruitziend en heeft een scherp begrip van de zich ontwikkelende digitale landschappen. Hij begrijpt ook de unieke uitdagingen en kansen waar bedrijven voor staan.

Jeroen analyseert de zakelijke vereisten en helpt zijn klanten bij het opbouwen van een duurzame IT/software ontwikkelingsstrategie. Hij heeft veel klanten geholpen om technologie te benutten om hun IT-doelen te bereiken.

– Carolyn Man –

Operationeel Manager

Carolyn Man heeft meer dan 7 jaar ervaring in de IT-industrie.

Ze speelt een cruciale rol bij het stroomlijnen van processen en het optimaliseren van workflows, zodat de operaties soepel en volgens planning verlopen.

Ze is de essentiële schakel tussen onze klanten en ons ontwikkelingsteam. Haar rol is cruciaal om ervoor te zorgen dat Informatus hoogwaardige IT-gerichte oplossingen, webgebaseerde apps en software efficiënt en effectief levert.

– Vihang Patel –

Managing Directeur India

Vihang is de drijvende kracht achter uitstekende productontwikkeling en -beheer.

Hij leidt de ontwikkelingsteams in India en heeft ervaring met het leveren van verschillende eenvoudige tot complexe mobiele applicaties, webgebaseerde applicaties, software en andere op IT gerichte oplossingen.

Zijn toewijding aan innovatie, technische excellentie en klanttevredenheid stelt hoge normen voor zijn team. Met een schat aan ervaring en vastberadenheid om uitmuntendheid te leveren, heeft Vihang zijn team naar nieuwe hoogten van succes geleid.

“Ok laten we de mogelijkheden bekijken. Huur een specialist in.”